j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

bAliK kAmpOng ~

Assalamualaikum wbt...

Baru ada mood nak update blog nih..hehe..seminggu kami balik sbb adik laki aku kawin, perkahwinan yg penoh kontroversi..muahahha..mcm artis plak kan..tp malangnyerr..gambor kawin xder..sori yer kawan2..hehe..

Gambar zafran byk laa..kat sana kami xda gi mana2 pon, byk masa dihabiskan kat umah jer..cuma gi beli brg2 yg diperlukan utk kenduri kawin jer...aku pon xsempat nak snap gambar dorang..tp gmbr my boy smpat lak ek..haha...

Zafran drive kete..nak gi beli nasi dagang utk sarapan pagi...hehe

@ Tesco KB..nak beli barang kenduri utk pakcik ikram..

Saya tertido...penat sudaa...

Balik je dari Kelantan, saya terus gi jumpa ngan atuk dan nenek..muah..muahh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    2 weeks ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.