j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

r@ya 2011

Assalamualaikum wbt..

da lama aku xupdate blog ni..naik bersarang dah..huhu..raya tahun ni kami beraya di Melaka..first time aku beraya sini..raya tahun lepas, kami beraya di kelate..suasana raya sni meriah gak la..banyak gi ziarah umah sedara mara..aku pon pening..ramai sgt sdara..umh mami, mama..suma pegi..haha..kalo belah hubby aku ni, dorang panggil makcik tu 'mami'..kalo pakcik plak panggil 'mama'..mula2 dgr nak tergelak gak..tp lama2 da terbiasa..yer la..mama tu kan utk pompuan..hahaha...belah hubby aku ni keturunan mamak... Malam raya hubby keje..so, aku dan baby Zafran dapat la berehat kat umah mlm tu..kalo hubby xkeje, maunye kitaorg berjalan lagi...

Hujung bulan ni, kami balik kelantan...balik nak beraya..haha..dah basi kan :p..xper laa..sadis toll...sebenarnye balik skali ngan adik aku nak kawin 31 oct ni...hubby coti 12 hari..yeaaa..bleh balik lama skit..dpt la melepaskan rindu kat my mom..huhu.. rasa macam nak packing skg jgk..haha..sabor..sabor..lagi 10 hari.. brg2 nak pindah umah pon lom packing siap lagi..mesti kelam kabut nnt..huhh..ponat wehh...sapa mau tolong saya???

Raya tahun ni aku xamik gambor pon...kat kamera org lain ada laa..nnt aku mintak je ngan dorang..sng skit keje aku.. :)) okay, takat ni la dlu..saya mau tido dah..mlm ni hubby keje mlm..kalo x, saya mmg tido awal..tata..

layanzzzz~

video
Zafran tido dalam keta ptg tadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.