j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

cUcI rUmAH + aPe cEloP ~

Assalamualaikum wbt...

Hari ni tersangatlah penat..huhu..aku, hubby dan zafran..3 org je cuci umah...hubby aku la yg byk wat keje..haha..zafran plak duk dlm stroller dia...sib baik dia tido dgn nyenyak, bleh jgk aku wat keje..cuma sempat sapu umah je..pastu si kecik tu da bgn..hehe..lama gak la dia tido..lebih kurang 2 jam cuci umah..esok lau sempat, nak gi bersihkan lagi yg mana patut..

Aku xpuas ati lampu LED yg apek tu pasang kat living hall..cam ada pecah2 skit..xkira, nnt aku nak dia btlkan jgk...da la cam xsama..sakit ati tgk lampu tu...tp da complain, dia ckp nak btl kan..sib baik duit xbg abis lagi..nnt da puas ati, baru leh bagi duit balance tu..nasib la ko apek...

Smlm tgk citer hantu bonceng..."ape celop"..trade mark cite tuh..haha..kelakar jgk..tp citer nih kontroversi sket..yer laa..ada ke mengucap dua kalimah syahadah tu dia wat main2 camtuh..mmg xpatot..tp zizan da mohon maaf secara terbuka...moga perkara mcm ni xberlaku lagi pada masyarakat kita...nauzubillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.