j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

LamPu hIaSaN ~

Assalamualaikum wbt...

Lampu hiasan aka lampu nak nampak cantik..bukan nak pencahayaan sgt pon.. aku n hubby da naik pening ari nih..huhu..yer la, mcm2 jenis lampu ado..ni da kali yg ke berapa pon xtau aku gi kedai utk pilih lampu..hubby suka konsep klasik..aku pon suka jgk..kalo boleh, kami nak campur..moden + klasik... baru tahu mcm mana kena berhabisan duit utk masuk umah baru...huhu..nak kne wiring lagi, grill, wat dapur, cari lampu..mcm2 laa..

utk pencahayaan, kami guna downlight je..sume ruang guna downlight..even car porch pon...huhu.. kalo nak guna down light, wiring la mahal skit.. tp org kata dah alang2..wat jer la.. lampu hiasan ni just nak touch up jer..suh nmpk berseri skit umah..hahaha..xtau la camne seri nya nnt :p..tp aku suka lampu hiasan kat car porch..sbb aku yg pilih..huhu..hubby ckp kecik je..yer laa..kecik comey..hehe..

lampu ni konsep ape ek?? hahaha..aku main pilih jer..nak kata mcm klasik pon ada jgk..aku suka sbb dia kayu kat luar tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.