j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

uPdAte bLoG ~

Assalamualaikum wbt..

Dah lama rasanye xupdate blog nih..aku gi mana yea?? hehe..org cuti raya cina..aku plak lebih2.. Kalo hubby ada kat umah ni..aku jarang online..sejak hubby ada kat umah..kitaorg asyik kuar je..gi umah mak..gi survey2 umah..best tgk2 umah ni..bleh tahu harga semasa..kami dah book umah kat Klebang..umah tu ok laa..semi-d..xsabar rasanya nak deco2 umah tu..hihi..tapi lambat lagi leh duduk umah tu..tahun 2012 bru bleh...ok laa..takat ni dlu utk ari ni..aku nak kena tolong kak ipar wat thesis diploma homeopati dia jap..huhu..nak kena cari bahan2...aku pon xbape faham sgt ttg ubat-ubatan homeopati ni..papaii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.