j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

rOtI JoHn ~

Semalam round2 banda melaka..huhu..da pukul 9.40 mlm baru decide nak kuar untuk menghilangkan kebosanan dan kebuntuan..hehehe... hubby lak teringin nak makan roti john kat sungai melaka tu... best roti john kat situ..kami bungkus jer mkn kat umah.. dalam kete tu asyik duk amik bau roti john ni jerr...wangi je bau membuatkan xsabor nak makan..hihi...kejap2 amik bau..kejap2 amik bau..hahaha..mcm org da kebulur daa..mmg bau dia xbleh tahannnn...ishhh!!

Ni laa roti john tuu..weee.. cpt2 amik gmbar sblm ada yg ngap..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.