j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

TuKaR nAmA tIket aIr aSia ~

Assalamualaikum wbt...

Ari tu aku plan nak balik kg 10 Mac 2011..plan nak bersalin kat kg lerr..huhu..da siap beli tiket bagai...skali aku rasa xyakin plak..kot bersalin awal sbb due 25 Mac 2011...nak tukar date, mak aii..mahal giler charge dekat beratus..dari tukar date baik aku beli baru jer..baru 70 hengget...

So, aku beli lagi satu tiket 20 Feb 2011..dengan harapan tiket 10 Mac tu bleh bagi kat sape2 yg nak kan..just tuko nama jer...skali nak tukar name xbleh...aku pon search kat tenet...mmg dorang ada ckp xbleh tukar kalo tiket promo..So, tiket tu burn je laa mcm tu...mesti air asia nnt akan open counter last minute untk jual tiket tu dgn harga yg mahal kan..huhu..mcm tu rupanya air asia kaut keuntungan...tapi xper lah...lg pon aku beli tiket tu murah jerr Rm 26 hengget..hihi...

2 comments:

iwan_dextrous 19 February 2011 at 01:29  

bese r tu..hihhi

sabree hussin 30 July 2013 at 11:40  

Kadang2 tiket yang tak ada orang claim ni, dia akan jual kat staff. Diskaun 90%

Tak pernah dengar lagi dia jual dengan harga mahal2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.