j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

ConTest PiC hItam PutIh paLinG cOoL ~

Jum2 join contest nih...best woo..dapat RM 1oo..hehe..
Lau nak tau syarat2 penyertaan..leh klik gambor kat bawah ni okeh!!


gambar mana yg aku nak taruk ekk..ermm..haaa..jeng..jeng..jeng..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
huhu...cool x?? muahahha..saje wat pakai tudung cam tuh..kalo kawan saya tgk pic ni..mesti dia marah kat aku..haha..oleh sbb itu..saya akan tag jgk diaa..hihihi..

Syarat penyertaan yg dah aku penuhi:-

1. Dah jadi follower
2. Dah letak banner contest kat sidebar
3. kalo menang Rm100 aku nak cash
4. Mereka2 yang aku nak tag wa, ayu, nelly, sue, cikgu
5. tarikh tutup penyertaan 1 Mac 2011

papaiii ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.