j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself ~

Assalamualaikum wbt...

Dengan rasminyerrr..cewahh..ni baru hari pertama..biasa laa..memula ni rajin skit kot..hihi.. gambar terbaru ek..nnt jap nak cari..keke..actually, gambar terbaru ku masa raya ari tu jer..eh, ye ke?? sblm hari raya laa...lepas beli baju, aku try pakai..haha..jeng..jeng..jeng..


ni saje try malam2 buta pakai..hubby xnyempat nak tgk, padahal da tgk tadi kat kedai..huhu

okeh, ape plak yg menarik pada aku nih ekk..rasa mcm xda yg menarik pon..huhu..nak kne tanya org yg kenal aku baru btol kan?? tp xperlah..aku akan poyo kan diri ku..muahahhaa...

1. Love my family..of coz sumer org love their family kan..hehe..tu yg menariknyer..kekeke..tp ada jgk org yg sebaliknya...aku happy ngan hidup ku skg..syukur alhamdulillah..semoga kami sekeluarga dalam rahmat Allah swt..

2. Saya ada keluarga yg besar..alhamdulillah..9 org adik beradik..best ada ramai adik beradik..bleh gado2, pastu baik balik..yer laa, air dicincang xkan putus...insya'allah..

3. Alhamdulillah ada suami yg baik hati dan penyayang =)..love u so muchh!!

4. Saya ada mak yang bole berkongsi suka dan duka..:) mak saya ni sometimes mcm kawan saya..saya bleh cerita apa saja..:) I Love U mama..mama saya juga cantik ;) hihihi...kalo xcaya, sila tanya mak mertua saya yer..muahahha..satu hari tu, mak mertua saya cakap depan2 my mom "cantik mak mertua adik ni.."..hihi..adik tu merujuk kepada anak bongsu dia, iaitu my hubby..kalo saya jalan ngan mak saya..org cakap saya ni adik dan bukannya anak..huhuhu...

5. Ada sorang anak laki =) namanya Muhammad Zafran..suka main ngan zafran..suka tengok dia senyum dan ketawa..geramm..hehe

6. Saya suka jenjalan..bersiar2..tu keje saya :)

7. Kalo saya nak marah..muka saya cepat berubah..hahaha...tu kata2 dari kawan saya laa...xbleh nak berselindung...huhuhu...saya ni cepat marah dan cepat sejuk...sape yg da lama kenal saya..tahu laa mcm mana perangai buruk saya nih...muahahaha...

8. Saya ni org yg simple2 jer..xreti sgt nak melawa..hehe..

9. Saya pun xsuka orang yang merokok..kalo nak merokok..sila pergi jauh2 ok...sib baik my hubby xmerokok..huhu..mmg pilih yg xmerokok..okeh..muahahaha...

10. Hijau warna kegemaran...kalo bole, sumer nak hijau okeh!!

11. Suka berkawan =)

12. suka surfing tenet...kalo duk ngadap berjam2 pon xper.. :)

13. Dulu saya belajar di UTHM @ KUiTTHO..lama gak saya kat sana..lebih kurang 5 tahun..sbb amik diploma n degree..

14. X suka pada orang yg hipokrit n cakap xserupa bikin...

15. Xsuka orang paksa buat sesuatu yang saya xmau wat..hehe..punyer keras kepala saya nih :p

wokey....akhirnya siap suda..ehehhe..ada 29 days lagi..ayoyoyo...caiyokkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.