j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Day 02- The meaning behind your Blog name ~

wokeyy...day 2 da ke??haha..aku da ketinggalan keretapi nih...tp xper laa =P wat slow2..
Nak tau ke maksud nama disebalik UJANA RAUDHAH tu?? ermm...ok lah..

UJANA adalah dari bahasa arab yg bermaksud TAMAN
RAUDHAH adalah salah satu nama taman dalam syurga

Masa sekolah dlu2..aku suka letak nama kumpulan RAUDHAH..cantik je nama tu kan..anak buah aku skg ni pon ada nama RAUDHAH.. 'RAUDHATUL JANNAH'...kalo dia tgk blog aku ni, mesti dia perasan aku letak nama dia..hahaha... itu je la kot yang dapat aku kongsikan..=) tunggu n3 berikutnya yaa..papaii..

2 comments:

Mommy Ayu 14 October 2011 at 15:44  

ooo...baru mommy tau. hehehe...tak snagka dah day02 dah ibu wani ye...hahaha...mommy plak sangkut kat day10. uhuhu

Mommy Ayu 14 October 2011 at 15:44  

ooo...baru mommy tau. hehehe...tak snagka dah day02 dah ibu wani ye...hahaha...mommy plak sangkut kat day10. uhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.