j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

sKaNe dTg uMaH ~

Assalamualaikum :)

Hmm..semalam skane (paksu aku) n family dtg umah...katanye saje nak jln2 Melaka..aku happy sbb sblm ni pon ada terdetik dlm ati..xda ke sedara mara aku nak dtg umah nih..hehe..bkn ape..rasa cam buhsan sajaa..ptg smlm dorang smpi..tido umah 1 malam jer..tadi baru dorang balik..tp xpuas ati gak la sbb xdpt bawa dorang jln2 kat Melaka ni sbb hubby keje..kalo plan awal2, bleh hubby amik cuti :( ni pon last minit dorang plan nak dtg..pg tadi ingatkan leh la gi jln2..tetiba plak kete skane rosak..so, terpaksa la baiki kete dlu..lama gak baiki kete..dari pagi smpi ke ptg..hadooii..dalam kul 4 lbh baru siap.. skane ckp nak gi taman2 kat ayer keroh ajer laa..on da way balik ke nilai..esok dah keje..kalo x, bleh stay satu mlm lagi kat sni..xper laa, nnt next time kite plan baikk punyerr...insya'allah...rasa sedih jgk sbb xleh jln2 ngan dorang :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Kolestrol Menurun - Kolestrol akak ni menurun lepas consume Omega Guard dan Lecithin. Alhamdulillah “Lepas makan je akak amalkan telan Omega dan Lecithin. Alhamdulillah bacaan...
    3 weeks ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.