j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Album KaWiN ~

Salam :)
Da lama xwat n3...tajuk kat atas tu cam kelakar je kan..huhu.. da lama kawin tapi kitaorg baru nak wat album kawin..kitaorg xupah cameraman pon time kawin ari tu..so cam x xcited sgt la nak wat album kawin nih..teruk x? :p orang lain bukan main lagi kan..aku ni jenis yg selamba jer..kalo ada..ada la..xda pon xpa..jenis yg xkisah sgt..hihihi...masa nak kawin ari tu hubby suh aku tempah cameraman..tp disebabkan masa da suntuk..adik aku jer la jadi cameraman..hahaha... gambar yg adik aku amik teramatlah cantik sehingga aku n hubby edit2 sendiri je bg tambah lg kecantikan gambar tu :p..album guna hadiah kawin yg kawan2 kasi..:) da jimat kat situ kan.. rasa cam seronok lak susun2 gambar dlm album walaupon da lama kawin dan dah dapat sorang anak..muahahaha...gambar zafran pon ada gak cuci..xsabar nak masukkan dalam album ni..thanks yea sape yg kasi album nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.