j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

haRi inI ~

Assalamualaikum...
hmm..busan ni..sambil tunggu hubby balik, nak menaip la jap..hehehe..ptg tadi aku wat ape yerr??...ari ni hubby xkeja, esok pon xkeja..horayyy.. so tadi ingatkan nak gi public bank..pastu xjadi sbb da lewat..best sgt tgk cite Marimar...muahaha..so,kami decide nak gi tgk perabot pastu nak gi tesco..pampers zafran da abis n beli barang2 dapur.. memula kami gi kat recycle perabot.. tgk meja utk letak kat dapur nnt..meja hiris bawang, potong sayur..hihi...aku berkenan kat meja bulat tu..meja tu best sbb bleh wat bujur atau bulat..kalo ramai orang, bleh buka meja tu jadi bujur..meja tu ada 6 kerusi..pastu ada satu lagi meja tinggi skit mcm Inggeris style...hubby suka yg tu sbb kecik skit banding meja yg aku suka tu...ada 4 kerusi...pastu pikir2 nak letak kat dapur je kan..meja Inggeris style tu pon ok sbb xmakan byk ruang...lg pon nak wat potong sayur jer kak...muahahha...Aku suka jgk yg Inggeris style tu sbb kerusi tinggi n bleh pusing2..hehe..lagi satu hubby nak beli coffee table..nak matching ngn sofa yg da ada kat umah ni...tgk kayu dia tahan..kat atas letak kaca..cantik.. barang2 recycle ni pon cantik2 xperlu beli perabot baru pon sbnrnye..kalo nak jimat laa...haha..kebanyakan barang yg kat kedai tu dari Singapore..yg aku suka kedai ni sbb dia cantikkan balik perabot tu n kalo kita nak suh dorang sembur or cat warna yg kita suka pon boleh...esok meja dapur n coffee table smpi..

Gi tesco tadi zafran da pandai wat bunyi..mcm nak bercakap ngan org2 dlm tesco tuh..huhu..kakak kat timbang sayur tu pon tegur dia..da laa wat masuk tgn dlm mulut..xtau ape yg dibebelnya...hehe..anak ibu da besar :)

Eh..mana cik abang ni xbalik2 lagi... ok laa..papaiii~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.