j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

MaNuaL bReaSt pUmp dA sAmpI ~

Salam..
 Ari tu aku ada wat order breast pump..harganya mmg terbaik lah kalo nak dibandingkan dgn harga kat supermarket kiter ni..jauh beza..aku beli Avent manual breast pump..harga RM180 jer..kalo harga market biasa RM289..jauh bezakan.. sblm ni aku dah beli breast pump..tapi hubby yg beli..brand Anakku..biler pakai..sakit..aku pakai dua, tiga kali jer..pastu xpakai langsung dahh.. survey kat tenet, ramai yg cakap brand Avent ni ok..mmg btol..biler guna, xda sakit langsung..soft jerr...kalo ada sape2 nak beli barangan jenama Avent ni..bleh ke mom's paradise..dorang order terus dari luar..servis pon tip top..harga mmg termurah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.