j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

PerkahwinanKu Bersama Insan Teristimewa :)

Dup..dap..dup..dap..Pada 11 Jun 2010 (Piala Dunia Bermula..haha), pukul 9.00 mlm...hanya Allah swt saja yang tahu perasaan aku time ni...sungguh berdebar-debar..macam2 perasaan bermain difikiran...bagaimana laa nanti kehidupan aku bila dah bertukar status...huhu..takot ada, xsabar pon ader..hehe..masa akad nikah, aku dalam bilik..xkuar2..sampai laa abang aku panggil..hehe..masa tu dah selesai da sesi akad nikah..alhamdulillah..dengan sekali lafaz, aku sah bergelar isteri kepada Mohd khuzaifah bin Mohamad...

Giliran aku menyarungkan cincin kepada suamiku :) (tersangat malu..ramai orang tgk..hehe)

Masa ni kitaorang bergambar setelah semua sesi selesai...Alhamdulillah...Semoga rumah tangga yang kami bina ini berkekalan hingga ke syurga..amiin...Insya'allah.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.