j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

H0neym0on @ Fraser Hill

Ehemm....xsabar nak bercerita pasal honeymoon ni...kami memang bercadang nak gi honeymoon ke Bukit Fraser..dengar kata kat sana best...udara fresh, sejuk...tapi memang xdinafikan..udara kat sana fresh dan memang sejuk...kami bertolak ke sana pada 16hb Jun 2010...lebih kurang pukul 1 tgh hr...memang da agak lewatlaa..pastu banyak pulak tempat yg kami singgah...almaklum laa my husband ni xbiasa drive jauh2 sblm ni..=)..smpi je kat kaki Bukit Fraser da pukul 6.30 ptg...drive laa kete slow2...tapi yg herannye xbyk kete yg selisih..agaknye xramai org yg gi Bukit Fraser (BF) ni...makin lama,makin gelap..jampun da menunjukkan pukul 7.30..punyer laa lama..xsmpi2 lg...smpi ke pukul 8 mlm..suami aku da mula mabuk2...aku da pesan, kalo xtahan, biar aku je yg drive...tapi dia ckp ok lg...smpi ke satu tempat..suami aku da xtahan sgt..kuar kete..gi muntah...aku rasa semacam je..nak turun kete gi tepuk2 belakang suami aku pon x berani..ye laa..hutan je keliling..hmm..dlm otak aku ni..'baik duk dlm kete je..kalu jadi pape..leh aku drive..n cepat2 suh suamiku masuk kete' alhamdulillah..xda pape yg berlaku..syukur sgt2...lepas tu kami berselisih dgn sebuah kete ni..suami aku ty driver tu nak gi mana...dia ckp nak naik BF...rupa2nye kami dah jauh terlepas...huhhh....ye laa..signboard BF tu mcm bodo je..geram aku...aku patah balik...sepanjang perjalanan..dlm ati ni mcm2 baca..ayat kursi,selawat, surah al-ikhlas...dan alhamdulillah,aku berjaya smpi ke BF..huhhhh...smpi di sana kami chek in kat SilverPark Holiday Resort....ZZZzzzzz...tdo..kepenatan...hehe...

SuamiKu =)

Esok paginye..kami jalan2 amik udara segar..hehe...bergambar kat jam jap..hihi..

@ Silverpark Apartment..
Acctually, kami kat BF ni xlama...just 2 hari 1 mlm je...pastu trus balik..sbb kat apartment tu menyeramkan..huhu..xsanggup laa nak duk lama2...sib baik wat keputusan awal nak balik...

On da way balik...sempat lagi bergambar kat tasik ni..hehe..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    1 week ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.