j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Majlis PersandinganKu

Xder laa majlis persandingan sangat pun..just amik2 gambar je..=) pelamin ni pakcik aku yang buat..kalo nak tahu nenek aku yang pilih pelamin ni...simple dan menarik..aku xsuka sgt yg nampak mewah..just simple2 je... Sangat berterima kasih kepada keluargaKu..especially mama, makcik dan pakcik aku..sehingga dari masakan untuk tetamu, masakan pengantin, khemah, solekan, baju pengantin...sumer pakcik dan makcik2 aku yang bertungkus lumus..terima kasih sangat2...hanya Allah swt sahaja yang mampu membalas jasa2 kalian...

Inilah pelamin pilihan nenekKu..hehe..simple dan menarik..=)

Sesi Suap Menyuap..keh..keh..keh (dari kiri abg man, mama, suamiku, aku, abg yi, abg ismail)

Macam main2 jee..haha..

Apa2 pon..sangat2 berterima kasih kepada yang menjayakan majlis ini...thanks a lot....
(Tarikh persandingan 12 Jun 2010)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.