j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Oooo...balik kampung..ooo..balik kampung...

Assalamualaikum wbt..

(Sebenarnya da lama daku tulis..baru nak publish..huhu)

Minggu lepas kami sekeluarga balik kg....da lama jgk kami xbalik..last balik ari tu bulan februari...tu pun wani balik ngan zafran jer...ayah xdapat ikot sbb ada hal...

Tapi kali ni ayah ikot...hehe..tu yg  best..kami bertolak pagi...breakfast kat RnR Seremban...

Zafran xmo makan...dia tgh perhatikan org..hehe..zafran suka senyum, org yg lalu sebelah dia..mesti akan cuit dia..huhu...

Kali ni kami balik bole dikatakan perjumpaan keluarga jgk la..sebab semua adik-beradik berkumpul...keluarga wani ramai yang lahir bulan April...so, diorang nak sambut besday sama2 la...jeles tau..hehe...mama, abg yi, afnan, kolis, arif..diorang ni sumer lahir bulan April...





Kami juga ada wat majlis tahlil dan solat hajat...kitaorang masak sendiri2 jer..kami masak nasi kerabu + air (aiskrim soda + oren + sirap)...best tau air ni..hehe..Malam tu, kami wat BBQ...ajak sedara mara dan kawan2 jer..tapi kawan wani xde..hehe..dorang semua ada hal xdpt dtg...


Zafran suka kalo balik kampung..sbb ramai orang yg melayan dia...pakcik2 dan makcik2 dia la..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.