j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Ronda-ronda ke Pantai Pengkalan Balak, Melaka

Assalamualaikum...

hiii....kebosanan melanda tempoh hari...so, aku ajak hubby gi ronda-ronda pantai...huhu..da lama rasanya xtgk pantai...padahal baru je balik dari main air terjun kan...kalo da kaki jalan, mmg mcm ni jadinya...hehe

kami bertiga je pon yg gi...saje je nak tgk keindahan pantai ciptaan ilahi.....pantai kat Melaka ni airnya tenang jee....sambil tu mengimbau kenangan2 lama bersama kawan2 masa kat universiti dlu...kami pernah tido kat Pantai Tanjung Bidara..bersebelahan je ngan Pantai Pengkalan Balak ni...cuba jgk cari chalet yg pernah kami menginap tu..tapi xjumpa..huhu...da lupa agaknya...

 Subhanallah...cantikkan kan pantai ni...tenang jer..ombak pon xkuat...

 Ibu wif Zafran....


Ayah wif Zafran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.