j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

R@y@ 2010

Hyeeee....Selamat Hari Raya...Raya tahun ni merupakan raya yang cukup bermkna pada diriKu kerana 1st time aku beraya bersama suamiKu =)...terasa sangat bahagia =)...semua adik beradikKu balik kampung tahun ni...My Big Bro pon ada..bersama his wife n their son...sungguh meriah...aku bertolak balik dari Melaka pada 8hb pkul 9 mlm..so, sempat laa sahur n berbuka puasa bersama pada 9hb tu..best sgt2... Raya pertama pagi2 lagi aku minta ampun n maaf dekat suamiKu...then lepas tu baru bersiap2 untuk sembhyg raya..aku sembhyg raya dekat surau sebelah umah je..beberapa langkah je dari umah..mmg dekat sgt..ramai jemaah yang hadir..smpi xcukup tempat..sib baik laa aku dtg awm skek..haha..(w/pon sbenarnye da agak lewat)..selesai solat sunat aidilfitri...kami balik umah dan makan2 juadah yang kak iparKu sediakan..thanks Kak dila..=) lepas tu kami pon bersalam-salaman antara satu sama lain...baby dalam perut pon dpt duit raya jugak..murah rezeki baby ibu ni =)...Lepas salam2..kami amik gambar..hehe (seperti biasa)...

Rayer pertama aku bersama suami =) (slack tangan aku..haha)

Tetibe ada plak sorang menyibuk..hehehe..ni adik aku..Mohd Khalis

Inilah familyKu..tapi xcukup sorang..Mohd Afnan..meh aku perkenalkan satu2..barisan depan..yg duduk tu sblh kiri Aishah, Ikram, Ariff (adik bogsuKu), Athirah, Aslam. Barisan tengah sblh kiri: Mama, Abe Yi, Kimi (anok sedaro), Kak Dilla (Kak Ipar). Barisan belakang: koliss, abg cyg..hehe..n akuss...kikiki... 

Lepas seronok bergambar..kitaorg sumer pergi ke kubur arwah papa...ni adalah kali ke-2 kitaorg beraya tanpa ayah =( Allah swt lebih sygkan beliau....kami sentiasa mendoakan kesejahteraan papa di sana..semoga arwah papa bersama org2 yang beriman...(al-fatihah pada arwah)...Then, kitaorg berangkat ke umah mak tok....mak arwah papa...=)

Gambar ni kitaorg amik kat umah mak tok di To'Uban..

Raye ke-2 =)

Bersama my big bro..huhu...

Ni family abe yi..hehe...bersama anaknye kimi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.